פיתה עם סלט יווני

מתכון קליל ומשביע של פיתה עם סלט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
פיתה עם סלט יווני
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1 מנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • גבינה בולגרית למריחה בטעם טבעי "פיראוס"
  • 1 מלפפון, פרוס לטבעות
  • 1 עגבנייה, פרוסה לעיגולים
  • חופן זיתים קלמטה שחורים, מגולעים וחצויים
  • 1 בצל, פרוס לטבעות דקות
  • אורגנו מיובש
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • שמן זית
  • 1 פיתה, חצויה

אופן הכנה:

אופן הכנה:
  1. מורחים את הפיתה בגבינה ומסדרים שכבות של מלפפון, עגבניה ובצל. מפזרים את הזיתים, מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
2. מזליפים מעט שמן זית ומגישים מיד.  

דרג: