פירמידות שמנת קפואות

קינוח קפוא בצורת פירמידה עשוי שמנת מוקצפת קפואה ובמגוון תוספות על פי טעם אישי

מאת: הדר וייזר \

מקור מתכון: קארין גורן

דרג:
פירמידות שמנת קפואות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12-16 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה, השף הלבן
  • 2 כפות נס קפה
  • חלב מרוכז ממותק
  • תוספות:
  • 100 גרם אגוזים מסוכרים, אגוזי מלך, נטיפי שוקולד לבן/ מריר, נשיקות מרנג ועוד

אופן הכנה:

הכנה:
1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם 2 כפות נס קפה עד לקבלת קצפת.
2. בקערה נפרדת מערבבים חלב מרוכז עם תוספות לבחירתכם. חשוב לקצוץ את התוספות לחתיכות (אגוזים קצוצים, נשיקות מרנג שבורות וכו').
3. מערבבים את הקצפת לתוך הקערה עד לקבלת מרקם אחיד.
4. שמים בתבניות סיליקון בצורת פרמידה. שמים במקפיא למשך לילה ומקבלים פרמידות טעימות וקרירות.
דרג: