פירמדת קפה והפתעות ב-5 דקות

פירמדת קפה והפתעות ב-5 דקות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עינב סבגי

דרג:
פירמדת  קפה והפתעות ב-5 דקות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 10 בתבנית סלקון עם שקעי פרמידה או כל צורה אחרת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה(500 מ"ל)
  • 2 כפות אבקת נס קפה
  • 2 שפורפרות חלב מרוכז ממותק(350 גרם סה"כ)
  • 200 גרם חטפי בוטנים בכרמל,מרוסקים גס
  • 200 גרם נשיקות מרנג,שבורות גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1)במיקסר מקצפים שמנת מתוקה וקפה לקציפה יציבה.
2)בקערה נפרדת מערבבים חלב מרוכז עם השברי בוטנים מסוכרים ושברי המרנג
3)מוספים את הקצפת לקערה ומקפלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4)יוצקים את התערובת לתבנית ומעברים למקפיא ל-4 שעות לפחות(עדיף במשך כל הלילה)ומשארים עד להתקשות 
5)מגשים ישר מהמקפיא ומוצאים מהתבנית בלחיצה ומנחים על צלחת הגשה מיד

דרג: