פירות מצופים

מתכון מפנק לקוביות פרי מצופות שוקולד

מאת: עומר שליסר

דרג:
פירות מצופים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 3 סועדים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 תפוחי עץ
  • 2 בננות
  • 1 כוס אננס / מנגו / פטל שחור מוקפאים, "סנפרוסט"
  • שוקולית
  • 2-2.5 חפיסות שוקולד
  • חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את תפוחי העץ לפלחים ואת הבננות לעיגולים.
2. שוברים את חפיסות השוקולד לקוביות ומכניסים לסיר קטן. מתחילים לערבב עם כף מעץ, וכשזה מתחיל להנמס מוסיפים חצי כוס חלב וממשיכים לערבב. מוסיפים 2 כפות שוקולית ועוד כוס וחצי חלב. הבלילה של השוקולד צריכה להיות סמיכה ללא גושים ולא דלילה.
3. אחרי שהבלילה מוכנה משהו כמו 5-8 דקות אחרי מורידים מהאש.
4. תובלים את הפירות בבלילת השוקולד ומכניסים למקרר לכ- 15 דקות.

הצעה להגשה:
כדאי ואפילו רצוי עד מאוד להגיש עם כדור גלידה ווניל וכדור גלידה לימון או מנגו וכמובן קצפת.

דרג: