פירה בטטה כתום

פירה נימוח וקרמי, תוספת מושלמת לארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פירה בטטה כתום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בטטות בינוניות
  • 3 תפוחי אדמה לא גדולים
  • מלח
  • 3 כפות מיונז
  • 1 כף קטשופ

אופן הכנה:

1. קולפים את הבטטה ותפוחי האדמה, שוטפים וחותכים לקוביות גדולות.
2. מעבירים את קוביות הבטטה ותפוח האדמה לסיר ומכסים במים עד לגובה של 3 ס"מ מעל הירקות.
3. מרתיחים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות עד לריכוך מלא. בודקים מוכנות ע"י מעיכה קלה של קוביית תפו"א על דופן הסיר, קוביה שנמעכת לחלוטין מעידה על מוכנות וריכוך מלא.
4. מסננים היטב את הבטטות ותפוחי האדמה ומוסיפים כפית מלח, 3 כפות מיונז וכפית קטשופ, ומועכים היטב.
5. מגישים חם.

דרג: