פיקאטה של מילנו

פיקאטה של מילנו

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מתכון מאתר"אדום אדום"

דרג:
פיקאטה של מילנו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 גרם קוביות שייטל לשיפודים
  • 4 ביצים
  • 2 כפות חרדל חריף
  • 1/2 כוס מים
  • מלח
  • קמח
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • לימון שלם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מכינים כמו שניצלים קטנים: מניחים כל קוביית בשר בין 2 יריעות ניילון ומשטחים דק.
2. טורפים את הביצים עם המלח, המים והחרדל.
3. טובלים כל "שניצלון" בקמח, ביצה ופירורי לחם.
4. מטגנים בשמן על אש בינונית, מניחים על נייר סופג.

מגישים בקיץ על סלט ירוק, בחורף עם מחית תפוחי אדמה טעימה, ותמיד עם המון רבעי לימון.
דרג: