פיצת טורטייה עם גבינת עמק ופלפלים בשלושה צבעים

פיצת טורטייה עם גבינת עמק ופלפלים בשלושה צבעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פיצת טורטייה עם גבינת עמק ופלפלים בשלושה צבעים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 טורטיות מוכנות (להשיג במרכולים)
  • 2 שקיות (400 גרם) פתיתי" עמק" "השף הלבן"
  • 3 פלפלים מנוקים מגרעינים וחתוכים לרבעים (כדאי ב-3 צבעים)
  • לרוטב עגבניות:
  • 1 כף שמן זית
  • 6 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 כף קטשופ
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מכינים את הרוטב: מחממים סיר עם שמן. מוסיפים עגבניות, קטשופ, סוכר ומלח. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי 20 דקות. מצננים.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מכינים את הפיצות ואופים: מניחים טורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים כל טורטייה ברוטב עגבניות ומפזרים פתיתי עמק. קורצים מהפלפלים צורות בעזרת חותכני עוגיות ומקשטים את הפיצות.
4. אופים 15-10 דקות, עד ששולי הטורטיות זהובים והגבינה נמסה.

דרג: