פיצת גבינה וביצה

פיצת גבינה וביצה

מאת: שרה קצב

דרג:
פיצת גבינה וביצה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 30 דקות

כמות מנות: 4 גדולות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קילו קמח
  • כף שמרים יבשים
  • חצי כפית מלח
  • כפית סוכר
  • כוס וחצי מים פושרים
  • מילוי:
  • 250 גרם גבינה בולגרית
  • 250 גרם גבינה צהובה
  • 5 ביצים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים קמח עם שמרים ואז מוסיפים את שאר החומרים
2. מתפיחים שעה מכוסה בניילון נצמד.
3. לאחר ההתפחה קורצים 4 חתיכות מניחים על השיש שינוח חמש דקות.
4. פותחים עם מערוך לעובי של חצי ס"מ.
5. מניחים על כל עיגול 2-3 כפות מהגבינה במרכז העיגול.
6. מקפלים את דפנות הבצק למרכז, כך שנוצר כמו כיס פתוח באמצע שופכים ביצה ומכניסים לתנור 180 מעלות כ20 דקות
7. כשמוציאים מהתנור אפשר למרוח על הקצוות מעט חמאה זה מרכך את הבצק.
דרג: