פיצות מהירות

פיצות מהירות על פרוסת חלה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פיצות מהירות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 12 פרוסות חלה
  • 300 גרם גבינה צהובה
  • 4 עגבניות
  • 2 בצלים
  • 24 זיתים
  • שפורפרת ממרח אנשובי
  • 100 גרם גבינה צהובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1.מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
2. חותכים את הגבינה הצהובה ל-12 פרוסות ומניחים על כל פרוסת חלה.
3. חותכים את העגבניות לפרוסות ומניחים 2 פרוסות עגבניה על כל מנה.
4. חותכים את הבצלים לעיגולים ושמים כמה עיגולי בצל על העגבניות.
5. מוציאים את חרצני הזיתים ושמים 2 זיתים על כל מנה.
6. מפזרים מעט ממרח אנשובי על כל פרוסה.
7. מגררים את 100 גרם הגבינה בפומפיה.
8. זורים מעט גבינה צהובה על כל פרוסה.
9. מסדרים את הפרוסות בתבנית אפייה, אופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות.
10. הפיצות מוכנות כאשר הגבינה נמסה ומכסה את השטח.

דרג: