פיצות אישיות בקרואסונים

מתכון כיפי להכנה עם הילדים או להכנה עצמאית של ילדים גדולים ובני נוער, לכבוד תחילת החופש הגדול: כריכי פיצות אישיים על בסיס קרואסונים מוכנים.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פיצות אישיות בקרואסונים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 12 קרואסונים אישיים קטנים (מוכנים)
  • 6 כפות רוטב לפיצה/לפסטה מוכן ומתובל
  • 1 חבילה (200 גרם) פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילה (100 גרם) פתיתי פרמז'ן מסדרת השף הלבן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט שמן זית
  • מעט אורגנו או תימין יבש

אופן הכנה:

1. מחממים מראש את התנור לחום בינוני-גבוה של 170-180 מעלות. 
2. חוצים את הקרואסונים אך משאירים את שני החלקים יחד ומסדרים אותם על תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
3. מורחים כל חצי קרואסון במעט רוטב פיצה/פסטה.
4. מערבבים יחד את הגבינות ומתבלים בתבלינים איטלקיים, מלח ופלפל שחור.
5. מחלקים את הגבינה באופן שווה בין הקרואסונים.
6. סוגרים את הקרואסונים, מורחים אותם בשמן זית ואופים למשך 5-7 דקות, עד שהגבינה נמסה.
7. לפני ההגשה, מפזרים מעל עוד קצת אורגנו או תימין.

 

דרג: