פיצה על פיתה

ארוחה שילדים פשוט אוהבים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פיצה על פיתה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 פיצות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית פתיתי עמק לפיצה מסדרת השף הלבן
  • 2 פיתות חצויות לשנים לשימוש כבסיס לפיצה (אפשר פיתות לא טריות)
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות קטשופ (אפשר פיקנטי)
  • 2 כפות זעתר עם שומשום

אופן הכנה:

1. מניחים את 4 הבסיסים לפיצה על תבנית אפייה.
2. מורחים על הפיתות את שמן הזית. מפזרים את הזעתר.
3. מורחים מעל שכבה אחידה של קטשופ עד לקצוות.
4. מפזרים מעל פירורי גבינת עמק.
5. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 90 מעלות למשך 5 דקות. מקרימים 2 דקות נוספות בטמפרטורה של 180 מעלות ומגישים מיד.
דרג: