פיצה מלוואח במחבת

פיצה מלוואח מהירה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פיצה מלוואח במחבת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת מלוואח קפוא
  • 80 גרם חמאת תנובה לטיגון
  • לתוספות:
  • 250 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל (גלעד) מגוררת דק
  • 1 גביע גבינת פטה פיראוס מפוררת
  • 100 גרם זיתים שחורים קצוצים
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 5 ביצים קשות קצוצות
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • פלפל שחור טחון טרי
  • מלח
  • 2 כפות אורגנו יבש

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים מעט חמאה במחבת בקוטר זהה לקוטר המלוואח.
2. מטגנים צד אחד והופכים לצד השני.
3. זורים על הצד המטוגן מעט משתי סוגי הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, ביצים קשות, בצל ופטרוזיליה.
4. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו, מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית2-3 דקות עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.
5. אם רוצים להכין את כל היחידות יחד, מטגנים משני הצדדים, מסדרים בתבנית אפייה, זורים מעליהם את כל התוספות הרשומות ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות).

 
 

דרג: