פיצה במחבת

תבשיל הממוקם על קו התפר בין שקשוקה משודרגת לפיצה, מתכון קל ומהיר הכנה למנה משביעה שילדים יאהבו

מאת: אפרת הררי \

מקור מתכון: אפרת הררי

דרג:
פיצה במחבת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כף שמן קנולה/סויה לטיגון
  • 2 בצלים בגודל בינוני
  • 4 ביצים
  • קופסת רוטב עגבניות לפיצה
  • 5 כפות קמח
  • חצי כוס חלב
  • 2 פרוסות גבינה צהובה
  • אורגנו/תבלין לפיצה (מומלץ)

אופן הכנה:

הכנה:
1. קוצצים את שני הבצלים לקוביות קטנטנות, מטגנים במחבת עד שיזהיבו מעט ומוסיפים את הגבינה הצהובה.
2. לאחר שהגבינה נמסה מוסיפים את הקמח, החלב, רוטב העגבניות והביצים ומערבבים הכל.
3. מטגנים עוד כמה דקות עד שנראה מוכן, אפשר לתבל באורגנו או בתבלין לפיצה.

דרג: