פיצה ביתית

אין כמו פיצה ביתית לארוחת ערב משפחתית. מתכון קל להכנה ללא שמרים וללא התפחה. נותר רק לבחור את התוספות האהובות עליכם ולהכניס לתנור.

מאת: לינה צ'ייקה

דרג:
פיצה ביתית
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: פיצה גדולה (משפחתית)

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס מלח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • לרוטב:
  • קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • תוספות לפיצה כמו תירס, טונה, זיתים ועוד...

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל המצרכים ולשים עד לקבלת בצק חלק (אם הבצק נדבק שמים על הידיים קצת שמן או קמח).
2. מרדדים את הבצק על תבנית ששומנה מראש (אפשר להשתמש גם בנייר אפייה).
3. מורחים את רוטב העגבניות ומפזרים את הגבינה והתוספות מעל.
4. מכניסים לתנור שמחומם מראש ל-180 או 200 מעלות.
5. אופים עד חצי שעה. אם אתם רואים שהגבינה כבר נמסה והבצק הקשיח, אז הפיצה מוכנה.
דרג: