פילה סול מטוגן

מתכון שישדרג לכם את הדגים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פילה  סול מטוגן
עד 20 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 יחידות פילה סול "דגי תנובה"
  • קמח לבן
  • 1 ביצה
  • פירורי לחם
  • שומשום
  • חמאת תנובה - לטיגון
  • שמן זית לטיגון
  • מלח
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל גרוס טרי
  • שקדים מקולפים ומולבנים

אופן הכנה:

הכנה
1. מקמחים את הדג.
2. בקערה, מערבבים חלבון ביצה, שתי כוסות מי ברז, מלח ופפריקה מתוקה.
3. טובלים את הדג בבלילה, משני צידיו.
4. מצפים את הפילה בפירורי לחם ושומשום או בקמח לבן ומטגנים בחמאה ומעט שמן זית עד להזהבה.
5. מקפיצים באותו שמן את השקדים ומפזרים על הדגים.

הצעת הגשה: 
מומלץ להגיש עם תפ"א אפוי בתנור.
דרג: