פילה מטיאס בשמנת על פרוסות תפוחי אדמה חמים

מתכון חגיגי וקל להכנה של השף בני סיידא

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף בני סיידא

דרג:
פילה מטיאס בשמנת על פרוסות תפוחי אדמה חמים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1 מיכל פילה מטיאס בשמן של דגי תנובה ( 300 גרם משקל מסונן ) מסונן מהשמן
  • 2 גביעים שמנת תנובה אורגינל 15%
  • 3 כפות מיונז
  • 1 כפית חרדל
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 3 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
  • פלפל שחור גס, מלח גס
  • 5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים בקליפתם

אופן הכנה:

אופן ההנכה:

1. פורסים את תפוחי האדמה בקליפתם בעודם חמים, מסדרים כל תפוח אדמה בצלחת אישית כשהפרוסות חופפות זו לזו
2. מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס. חותכים את פילה המטיאס לנתחים קטנים
3. שמים בקערה את פילה המטיאס, שמנת, מיונז, חרדל, עירית, בצל סגול ומלפפון חמוץ, מתבלים בפלפל שחור גרוס ומערבבים
4. מניחים בכל צלחת מעט מפילה המטיאס ומגישים עם לחם טרי ויין לבן צונן
 

דרג: