פילה דניס ברוטב שמנת וריחן

לארוחות ערב מפוארות ומפנקות - דג דניס ברוטב שמנת עשיר בטעמים

מאת: עורך שף לבן

דרג:
פילה דניס ברוטב שמנת וריחן
עד 60 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 דגי דניס מפולטים
  • 2 גביעי שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 5 גבעולי עלי בזיליקום קצוצים
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • 3 כפות קמח

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מתבלים את הדניס המפולטים במלח ופלפל ומקמחים משני הצדדים.
2. ממיסים בתוך מחבת את החמאה., מטגנים את הדניס משני צדדיו ומניחים בצד.
3. לאחר סיום טיגון כל הדגים שופכים את השמן המיותר, מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת ומרתיחים
4. . מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ועלי בזיליקום קצוצים לרוטב.
הגשה
ניתן להגיש את הדגים עם הרוטב מעל או בצד
דרג: