פילה ברבוניה

פילה בבוניה בליווי קשקבל

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ניר צוק

דרג:
פילה ברבוניה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם פילה ברבוניה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • 150 גרם גבינת קולאז’ מסוג קשקבל
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. במחבת טפלון גדולה מחממים קלות את שמן הזית, מוסיפים את הברבוניות (בשכבה אחת) וצולים כחצי דקה.
2. מוסיפים את השום, צולים לחצי דקה נוספת בחום לא גבוה.
3. הופכים את הברבוניות ומוסיפים עגבניות שרי, צולים כדקה נוספת, מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
4. להגשה מפזרים את הקשקבל חתוכה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
דרג: