פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים

פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים, מנה קלאסית וטעימה עם טוויסט מפתיע.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כפית רכז רימונים
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 1 כף טימין טרי
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 יח' של פילה דג אמנון
  • 2 כפות שמן זית
  • גרעינים מחצי רימון
  • פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

1. טורפים ביחד למרינדה: כפית חרדל חלק, קורט פלפל שחור, כפית רכז רימונים, חצי כוס יין אדום, כף טימין טרי קצוץ, קורט מלח, 2 שיני שום כתושות.
2. יוצקים את המרינדה מעל הדגים ומורחים קלות.
3. מעבירים לתבנית ומעל יוצקים 2 כפות שמן זית.
4. צולים כ-15 דקות מכוסה.
5. מסירים את הכיסוי וצולים לעוד כמה דקות לצורך השחמה קלה, יש לשים לב לא לייבש מידי את הדג.
6. לעיטור מפזרים מעל גרעיני רימון טריים ומעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
דרג: