פילאס במילוי תפוחי אדמה

רעיון מדליק וטעים לארוחת ערב טעימה לכל המשפחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פילאס במילוי תפוחי אדמה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: מנות 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם פתיתי עמק למאפים מסדרת השף הלבן
  • 1/2 ק"ג בצק פילאס מופשר
  • 125 גרם גבינת תנובה 5% (חצי גביע)
  • 100 גרם קולאז’ קשקבל
  • 2 ביצים
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מגרדים את גבינת הקולאז’ קשקבל.
2 . מבשלים את תפוחי האדמה וקולפים. מועכים בקערה למחית ומוסיפים את כל החומרים. מערבבים היטב ומתבלים.
3. משטחים את בצק הפילאס, כאשר הוא מונח עדין על הניילון ויוצרים מלבנים בגודל של 7X17 ס"מ.
4. מניחים בקצה כל רצועה כפית של המחית ומקפלים מקצה לקצה למשולש כך עד שהרצועה נגמרת.
5. מחממים תנור ל-160 מעלות.
6. מניחים את המשולשים בתבנית אפיה משומנת כאשר סיומת המשולש כלפי מטה.
7. מורחים בביצה טרופה, בוזקים שומשום או קצח לקישוט ואופים עד קבלת גוון חום זהוב.
 
דרג: