פטריות שמפיניון ג’מבו ממולאות גבינת צאן

פטריות ממולאות בקרם גבינה פריך

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף בני סיידא

דרג:
פטריות שמפיניון ג’מבו ממולאות גבינת צאן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 12 פטריות שמפיניון ג’מבו גדולות במיוחד ומיועדות למילוי
  • למלית:
  • 1 גביע גבינת שמנת 5% עם עגבניות מיובשות
  • 100 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
  • 100 גרם גבינת פטה פיראוס מגוררת
  • 3 כפות פתיתי פרמז׳ן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק מאוד
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • פלפל שחור גרוס
  • להקרמה:
  • 50 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת

אופן הכנה:

1. מחממים תנור לחום גבוה ( 220 מעלות).
2. מסירים את רגלי הפטריות, מערבבים את כל מרכיבי המלית וממלאים את הפטריות.
3. מסדרים בתבנית אפייה.
4. זורים מעל קולאז’ קשקבל מגוררת ואופים עד שהגבינות נמסות. מגישים חם עם לחם טרי.
דרג: