פטריות ממולאות גבינות עיזים

פטריות שמפיניון אפויות במלית גבינת עיזים, בצל ירוק ופטריות מאודות, מנה ראשונה קלה בגוון בריאותי

מאת: ורדה לוי

דרג:
פטריות ממולאות גבינות עיזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 20 פטריות שמפיניון טריות בגודל בינוני
  • 1 בצל בינוני
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
  • צרור בצל ירוק פרוס דק
  • 80 גרם גבינת עיזים

אופן הכנה:


1. מפרידים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן.
2. קוצצים את הבצל, מחממים מחבת עם שמן זית, מאדים את הבצל ומוסיפים את הפטריות ל-3 דקות נוספות של טיגון.
3. מוסיפים את התבלינים, בצל ירוק, פטרוזיליה וגבינה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
4. מקררים את התערובת וממלאים את הפטריות בעזרת כף.
5. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 4 דקות.

דרג: