פטריות מטוגנות

נתקעתם בלי פינוק לאורחים? זאת מנת פתיחה שתשדרג לכם את האירוע בעשר דקות בלבד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פטריות מטוגנות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כפית מרגרינה או מחמאה
  • 1.5 כוסות של פטריות טריות, חתוכות לפרוסות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית טימין
  • מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים את המחמאה במחבת, מעל אש בינונית.
2. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומתבלים במלח, טימין ופלפל שחור.
3. ממשיכים לטגן ומערבבים מדי פעם עד שהפטריות מתרככות וצבען מתכהה.
4. מגישים חם כתוספת למנת עוף או בשר.

דרג: