פטריות במלית גבינה

פטריות במלית גבינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פטריות במלית גבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 פטריות גדולות טריות
  • 100 גרם גבינה לבנה רכה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף פטרוזיליה טריה ,קצוצה
  • 2-3 כפות חלב דל שומן
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. קוצצים את רגלי הפטריות. מסדרים את הפטריות על צלחת למיקרוגל כשהצד של הרגל הקצוצה כלפי מטה. אופים 3 דקות בחום גבוה במיקרוגל. אפשר גם לבשל מספר דקות בסיר עם מים ולייבש היטב.
2. בינתיים מחממים את הגריל.
3. מערבבים בקערה קטנה את הגבינה, השום, הפטרוזיליה והחלב. טורפים עד שהתערובת חלקה.
4. הופכים את הפטריות ומניחים אותן על תבנית לגריל. ממלאים אותן בתערובת הגבינה, מתבלים ,צולים בגריל עד שמשחים מעט ומגישים מיד.
דרג: