פטריות במילוי גבינת רוקפור ואגוזים ברוטב שמנת

מנת פתיחה קלילה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פטריות במילוי גבינת רוקפור ואגוזים ברוטב שמנת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 פטריות שמפיניון גדולות
  • 1/4 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים
  • 100 גרם גבינת רוקפור
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • לקישוט
  • עירית קצוצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מוציאים את רגלי הפטריות וקוצצים היטב.
2. מפוררים את הגבינה ומערבבים עם הפטריות הקצוצות והאגוזים עד לקבלת מחית אחידה.
3. ממלאים כל פטרייה קצת מעבר לשוליה ומניחים בתבנית חסינת אש.
4. בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת מערבבים מידי פעם ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט מבשלים כ- 5 דקות עד הסמכה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 10 דקות עד שמוכן.
6. יוצקים מעט מהרוטב על צלחת קטנה ( לכל אחד מנה אישית ) ומניחים מעל את הפטריות.
7. מקשטים בעירית קצוצה ומגישים.

דרג: