פטריות במילוי גבינות ואגוזים

מנה ראשונה טעימה ויוצאת דופן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פטריות במילוי גבינות ואגוזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 20 פטריות שמפיניון גדולות
  • למלית:
  • 1/2 קובייה (125 גרם) גבינת פטה מפוררת גס
  • 130 גרם גבינת רוקפור מפוררת גס
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן שבורים גס
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 כף שמן זית
  • לקישוט:
  • נבטי צנונית או סלק

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים את חומרי המלית בקערה.
3. ממלאים את פטריות השמפיניון או מניחים תלולית מלית על פטריות הפורטבלו.
4. אופים 15-10 דקות עד להזהבה קלה. מפזרים מעל מעט נבטים.
 

דרג: