פטיפורי שוקולד קורנפלקס

חטיפים קטנטנים וקראנצ'יים של שוקולד וקורנפלקס שכיף לזלול. ראו הוזהרתם - שטועמים אותם, אי אפשר להפסיק

מאת: נטע ברונר צייגר \

מקור מתכון: נטע ברונר צייגר

דרג:
פטיפורי שוקולד קורנפלקס
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 25

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מעדן קרלו וניל
  • שמנת להקצפה של השף הלבן
  • קורנפלקס
  • רשות - 2 כפות ליקר תפוזים
  • חבילת שוקולד מריר 250 גרם
  • 1 כף חלב
  • חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • 3 כפיות קקאו

אופן הכנה:

1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בסיר קטן. מוסיפים חצי כוס סוכר, 3 כפיות קקאו וכף חלב. מחממים על אש קטנה ובוחשים כל הזמן.
2. לאחר קבלת רוטב שוקולד מוסיפים שמנת להקצפה ומעדן קרלו וניל וממשיכים לערבב.
3. מוסיפים 100 גרם חמאה בקוביות ובוחשים עד שהחמה מומסת. מי שרוצה יכול להוסיף 2 כפות ליקר תפוזים, אך לא חובה.
4. את הקורנפלקס שבחרנו שמים בקערה גדולה (ניתן לקחת כל קורנפלקס רגיל וגם שוקולד).
5. לאחר כמה דקות שרוטב השוקולד התקרר טיפה, שופכים את תכולת הסיר לתוך קערת הקורנפלקס ומערבבים.
6. שמים עם כף בתבנית פטיפורים ולמקרר לחצי שעה לפחות, עד שמתקשה. התוצאה: חטיף הדומה לכדורי שוקולד עם קורנפלקס.

דרג: