פטוצ'יני עם שלושה סוגי פטריות ושמנת

פסטת פטריות עשירה ומורכבת

מאת: חביבה תופיקיאן

דרג:
פטוצ'יני עם שלושה סוגי פטריות ושמנת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם פסטה פוטיצ'יני
  • 400 גרם חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לריבועים
  • 1 סלסלת פטריות פורטובלו פרוסות
  • 2 שקיות פטריות יער פורצ'יני מושרות במעט מים פושרים
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 2 חבילות שמנת מתוקה
  • עלי בזיליקום שלמים
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. את החמאה במחבת ומאדים קלות את השום, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ 3 דקות, מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך, מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, מתבלים במלח ופלפל, שמים את הבזיליקום.
3. מערבבים עם הפסטה ומגישים.

דרג: