פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

פסטה פטוצ'יני לארוחת ערב

מאת: ריקי חדד

דרג:
פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1.5 שמנת לבישול
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית אגוז מוסקט
  • חבילת פטוצ'יני
  • 50 גרם חמאה של תנובה
  • שקית רוטב פטריות
  • קופסאת פטריות שמפניון טריות פרוסות דק

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק מרתיחים מים.
2. מוסיפים את הפטוציני  למשך כ- 7 דקות.
3. מעבירים למסננת.
4. בסיר נוסף ממיסים חמאה.
5. מוסיפים את הפטריות עם רוטב הפטריות.
6. שופכים את השמנת והחלב.
7. מפזרים מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
8. מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומערבבים מדי פעם.
9. מסירים מן האש.
10. מעבירים את הפטוצ'יני אל הרוטב.

דרג: