פטוצ’יני אליו אוליו ופרמז’ן

מנת פסטה ברוטב מוכן עשוי שום, פלפל, בצל מטוגן ושמן זית, מכוסה בגבינת פרמז'ן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פטוצ’יני אליו אוליו ופרמז’ן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילה פטוצ’יני ב- 3 צבעים
  • 1 צנצנת שום פלפל ובצל מטוגן - אוליביה
  • 1 שקית פתיתי פרמז’ן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • מלח

אופן הכנה:

הכנה:
1. מבשלים את הפטוצ’יני עפ"י ההוראות שעל השקית, מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
2. יוצקים לסיר את צנצנת השום, פלפל ובצל מטוגן, ומחממים קלות.
3. מוסיפים לפסטה, מתבלים ומפזרים פרמז’ן.
 

דרג: