פטוצ'יני

פטוצ'יני מושלם וממכר

מאת: דור בן עזרא

דרג:
פטוצ'יני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 3

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ספגטי
  • שמנת לבישול
  • 2 כוסות חלב
  • 2 סלסלאות פטריות טריות
  • 2 בצל
  • 2 שיני שום
  • אבקת מרק פטריות (כף וחצי לא יותר)
  • מלח (מעט)
  • פלפל (מעט)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר ומכניסים פנימה את הספגטי. כשהוא מוכן מצננים במים קרים דרך מסננת.
2. מחמממים בסיר נפרד שמן ומטגנים ריבועי בצל קטנים עד להזהבה ומויפים את הפטריות החתוכות ולאחר חמש דקות גם את השום.
3. כשהתערובת מוכנה מוסיפים שמנת לבישול, 2 כוסות חלב, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
4. כשהתערבות מוכנה יוצקים אותה מעל הספגטי ומגישים.

דרג: