פטוצי'יני ברוטב פלפלים

5 צעדים פשוטים ויש לכם מנה פיקנטית שתשאיר טעם של עוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פטוצי'יני ברוטב פלפלים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת פסטה מסוג פטוצ'יני
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3/4 כף פפריקה חריפה
  • 1 כוס שמנת לבישול 15% מסדרת "השף הלבן"
  • 3/4 כוס מרק עוף פרווה
  • 3/4 כוס גבינת קולאז' פרמזן מגוררת
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, מטגנים קלות במחבת את הפלפלים האדומים והשום בתוספת הפפריקה החריפה, למשך 3-5 דקות.
3. מוסיפים למחבת את השמנת ומרק העוף תוך כדי ערבוב, משאירים על האש במשך כ-5 דקות.
4. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את הפרמזן. מערבבים היטב.
5. מוסיפים לסיר הפסטה את הרוטב, מערבבים ומגישים.

דרג: