פטוציני מוקרם

פטוצ'יני מוקרם עם פטריות - מנה קלילה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פטוציני מוקרם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פטוציני- (או כל פסטה)
  • בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 1 חבילת פטריות טריות
  • שמנת לבישול (השף לבן)
  • גביע שמנת אמיתית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

1.מרתיחים את הפסטה
2. הכנת הרוטב: מטגנים בצל קצוץ קטן עד להזהבה ומוסיפים את השום.
3.חותכים את הפטריות בגודל בינוני,ומטגנים יחדיו כמה דקות.
4.מוסיפים את שתי השמנות ואת התבלינים ,מערבבים ומנמיכים את האש ,מבשלים כ - 10 דקות.
 
דרג: