פחזניות עם פרמזן ומוצרלה

פחזניות עשויות בלילת בצק וגבינות ובציפוי בוטנים קצוצים, מאפה נהדר לאירוח קל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פחזניות עם פרמזן ומוצרלה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 6 פחזניות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם בוטנים קצוצים דק מאוד
  • 250 מ"ל חלב
  • 80 גרם חמאה
  • 150 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • 1 חלבון
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק
  • 40 גרם גבינת קשקבל מגורדת על פומפיה דקה מאוד.

אופן הכנה:

הכנה:
1. מחממים מראש את התנור ל-200 מעלות.
2. בסיר מרתיחים את החלב עם החמאה ומרחיקים מהלהבה.
3. מוסיפים את כל הקמח ביחד עם קורט מלח ופלפל לבן ובוחשים היטב עם כף עץ. מחזירים ללהבה נמוכה.
4. ממשיכים לבחוש היטב ולאחר דקה מוסיפים את הגבינות ומקררים מעט.
5. בוחשים לתוך הבלילה הפושרת את הביצים בהדרגה עד שהעיסה חלקה.
6. משמנים מעט ומקמחים קלות נייר אפיה על תבנית לתנור, ובעזרת כף מניחים כדורים במרחק אחד מהשני-הבצק תופח באפיה.
7. מעל מצמידים מעט בוטנים קצוצים ואופים מיד 15-20 דקות לצבע יפה ואפוי.
8. מגישים בטמפרטורת החדר.
 

דרג: