פורל ברוטב קרם פרש שום שמיר

דג פורל ברוטב קרמי משובח עם נגיעות שמיר ולימון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פורל ברוטב קרם פרש שום שמיר
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 פורלים
  • 2 גביעי קרם פרש "השף הלבן"
  • 3 גבעולי שמיר קצוצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • פלפל לבן
  • מלח
  • 3 כפות קמח
  • 150 גרם חמאת תנובה
  • 1 לימון
  • 1 כף מיונז

אופן הכנה:

1. ממלאים את הפורל בשתי פרוסות לימון ועלה שמיר .מתבלים את הדג במלח ופלפל , מקמחים ומטגנים במחבת בחמאה.
2. מערבבים את גביע קרם פרש עם מיונז, מלח, פלפל ,השמיר הקצוץ והשום הכתוש עד לקבלת הרוטב
3. מגישים את הפורל. מוזגים את הרוטב מעל או בצד.

דרג: