• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים טבעוניים
  • פוקצ'ה ללא גלוטן (וללא שמרים) טבעונית עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום שמיר וירקות קלויים
ספריית-השף
  • קיש טוסקנה עם עגבניות ופלפלים קלויים
  • דלעת ערמונים ממולאת בקרם עשבי תיבול וקשיו עם מעדן סויה
  • עוגיות טופו - שוקולד צ'יפס
  • פלאפל עדשים כתומות וטופו עם ירקות צלויים וטחינה
  • קיש טוסקנה עם עגבניות ופלפלים קלויים
  • דלעת ערמונים ממולאת בקרם עשבי תיבול וקשיו עם מעדן סויה
  • עוגיות טופו - שוקולד צ'יפס
  • פלאפל עדשים כתומות וטופו עם ירקות צלויים וטחינה

פוקצ'ה ללא גלוטן (וללא שמרים) טבעונית עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום שמיר וירקות קלויים

מאפה נהדר עשיר בטעמים של ירקות עם סויה שמעניקה לו אקסטרא תיבול וציפוי קרמי

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
פוקצ'ה ללא גלוטן (וללא שמרים) טבעונית עם סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום שמיר וירקות קלויים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 8 סוג תבנית / כלי: תבנית 30*30 או 4 תבניות אנגלישקייק
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 1 כוס קמח טפיוקה
  • 1 כוס קמח תירס
  • 1 כוס קמח אורז
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/3 כוס רסק תפוחי עץ
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1/4 1 כוסות מים
  • 4 כפות שמן זית
  • לציפוי:
  • 2 פלפל אדום חצוי ופרוס
  • 2 זוקיני או קישוא פרוס דק
  • 4 עגבניות פרוסות
  • 1 בצל סגול קלוף חצוי ופרוס
  • מלח, פלפל
  • 1 כפית עלי תימין
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 מיכל סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום-שמיר "תנובה"
  • להגשה: חופן עלי בזיליקום

איך מכינים:

1. מצפים תבנית בנייר אפיה. שמים בקערה קמחים, אבקת אפיה, סודה ומלח ומערבבים. מוסיפים רסק תפוחים, חומץ, מים ושמן ומערבבים לבלילה אחידה. מעבירים לתבנית ומשהים בטמפרטורת החדר 15-20 דקות.
2. מחממים תנור ל 200 מעלות. מצפים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה אפיה ומניחים בה את הירקות. בוזקים מלח, פלפל ותימין ומזלפים שמן זית.
3. אופים את הבצק והירקות (אם יש מקום בתנור אפשר יחד) כ 30 דקות עד שהירקות רכים וזהובים והבצק זהוב ויבש.
4. להגשה מורחים את המאפה בגבינה, מניחים ירקות קלויים, מזלפים עוד גבינה ומפזרים עלי בזיליקום.





דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing