פופאי עמק בפיתה

סנדוויץ' משביע וטעים במיוחד

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סבינה ולדמן \

צילום: דלית רוסו \

עיצוב: אסף אמברם

דרג:
פופאי עמק בפיתה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס תערובת עשבים קצוצים דק (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, תרד)
  • ‏2 ביצים
  • מלח ופלפל
  • ‏2 כפות שמן זית
  • ‏2 פיתות
  • ‏2 פרוסות עמק

אופן הכנה:

1. טורפים ביצים עם עשבי תיבול ומתבלים במלח ופלפל. 
‏2. מחממים מחבת קטנה עם שמן זית ומטגנים את החביתה כ-2 דקות משני הצדדים, מצננים מעט. 
‏3. חוצים את החביתה ומכניסים מחצית לכל פיתה, מוסיפים  פרוסת עמק לכל פיתה.
דרג: