פונדו מרשמלו בשוקולד

פונדו מרשמלו בשוקולד

מאת: מתכון גולש

דרג:
פונדו מרשמלו בשוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 מ"ל חלב קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 2 כפות שוקולד למריחה
  • מרשמלו צבעוני

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חוצים מקלות שיפודים לשניים.
2. בקצה כל מקל משפדים מרשמלו צבעוני.
3. את כל שאר החומרים מחממים בסיר בינוני תוך ערבוב מעל להבה בינונית.
4. כשכמעט רותח מסירים מהגז וממשיכים לבחוש למרקם אחיד ונוזלי.
*יש לשמור שלא יתחמם מידי ו/או ישרף בתחתית, מה שיתן טעם מר לפונדו.
5. מעבירים לקערת הגשה.
6. מגישים בליווי המרשמלו.
7. להזהיר שהשוקולד עלול להיות חם.

 

דרג: