פום אנה בשמנת מתוקה בהקרמה של גבינת צהובה בעיטור בצל ירוק

פום אנה בשמנת מתוקה בהקרמה של גבינת צהובה בעיטור בצל ירוק

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: גיא הלפרין

דרג:
פום אנה בשמנת  מתוקה בהקרמה של גבינת צהובה  בעיטור בצל ירוק
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 תפ"א גדולים קלופים
  • 6 מכלים של שמנת לבישול 15% (לשומרי משקל יש 10%)
  • אגוז מוסקט 20 ג"ר (2 כפות תבלין דומיננטי מאוד)
  • שום 20 ג"ר
  • גבינה פרמזן 60 גר (אפשר כל גבינה צהובה לפי הטעם)
  • בצל ירוק קצוץ
  • מלח ופלפל רצוי פלפל לבן לפי הטעם.

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מבשלים את תפ"א בסיר חצי בישול כ-10 דקות 
2.מוציאים מסננים וחותכים לפרוסות עגולות של 1ס"מ.
3.לוקחים תבנית חד פעמית ומסדרים את תפ"א בצורת רעפים.  4.מוסיפים את השמנת (השמנת צריכה לכסות את תפ"א) אגוז מוסקט מלח ופלפל.
5.עוטפים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור 45 דקות
180 מעלות .
6.לאחר כ-35 דקות מוציאים את ניר האלומניום מפזרים גבינה צהובה ונותנים עוד 10 דקות בישול
7.מוציאים מחכים שיצטנן קצת מפזרים את הבצל הירוק .
דרג: