פול ירוק עם פרוסות שום ואצבעות עמק

מנה ראשונה בריאה וקלילה לאוהבי הפול

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פול ירוק עם פרוסות שום ואצבעות עמק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 שקיות פול ירוק (כל שקית 400 גרםׂ)
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית אבקת מרק טעם עוף
  • מלח
  • פלפל
  • 1 חבילה אצבעות עמק פרוס לפרוסות

אופן הכנה:

1. ממיסים בווק את החמאה עם שתי כפות שמן.
2. מוסיפים את שיני השום ומזהיבים קלות.
3. מוסיפים את הפול, מערבבים ומוסיפים את אבקת המרק.
4. יוצקים את המים ומבשלים מספר דקות. מערבים ומתבלים במלח ופלפל.


 

דרג: