פולקע ברוטב סויה

פולקע ברוטב סויה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פולקע ברוטב סויה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קערה קטנה של רוטב סויה
  • חבילת\2 חבילות עוף-שוק
  • תערובת תיבול קנויה לעוף

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1."מקלפים"(בלי להוציא לגמרי)חלק מהעור ונותנים לעוף כמה "שריטות" בעזרת סכין (שיכנסו הטעמים)
2.לוקחים את העוף שמים אותו בתוך קערה מלאת רוטב סויה.
3.נותנים לעוף לספוג את הטעמים.
4.אחרי שהיה לעוף "רומן" עם רוטב הסויה מתבלים אותו עם שאר תבלינים.
5.לאחר מכן שמים בתנור עד שהוא מוכן (תלוי הזמן ועוצמת חום של התנור שלכם).

 
דרג: