• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים טבעוניים
  • פולנטה קוקוס, תרד מוקפץ וגרעיני רימון
ספריית-השף
  • כדורי פלאפל
  • תבשיל טופו עם ברוקולי וגזר
  • סופגניות שוקולד מאודות טבעוניות, עם ציפוי שוקולד
  • סלט טבולה
  • כדורי פלאפל
  • תבשיל טופו עם ברוקולי וגזר
  • סופגניות שוקולד מאודות טבעוניות, עם ציפוי שוקולד
  • סלט טבולה

פולנטה קוקוס, תרד מוקפץ וגרעיני רימון

פולנטת תירס נהדרת בגרסה שמתאימה גם לרגישים לחלב

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אודי ברקן \ צילום : אפיק גבאי \ עיצוב : נעה קנרק
דרג:
פולנטה קוקוס, תרד מוקפץ וגרעיני רימון
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 6 מנות
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • לפולנטה
  • 400 גרם גרעיני תירס (גרעינים מ4 פלחים טריים או גרעינים קפואים)
  • 400 מ"ל מי קוקוס
  • 2 כוסות משקה סויה תנובה מועשר/במתיקות מופחת/לייט/משקה אורז
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 2 שיני שום פרוסות
  • חופן קטן עלי מרווה טריים קצוצים
  • חצי כוס קמח תירס ( פולנטה )
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • לתרד
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • צרור גדול תרד טרי ( עדיף תורכי ) קצוץ ושטוף ( משאירים חלק ממי השטיפה )
  • מיץ מלימון אחד
  • להגשה
  • שמן זית
  • קרוטונים
  • גרעיני רימון

איך מכינים:


  • לפולנטה: טוחנים את גרעיני התירס הטרי במעבד מזון ביחד עם חלב הקוקוס ומשקה הסויה/אורז.
  • מחממים סיר רחב, מוסיפים את שמן הקוקוס ומטגנים את השום והמרווה 1-2 דקות.
  • מוסיפים את גרעיני התירס הטחונים ביחד עם הנוזל ולאחר מכן את הפולנטה ומתבלים במלח ופלפל.
  • מבשלים תוך כדי עירבוב עד שהתערבות מסמיכה והגרגירים נמסים ( כ-15 דקות ). מוסיפים את קליפת הלימון, מערבבים היטב ומכבים את האש.
  • לתרד: בסיר רחב/מחבת מטגנים בשמן הזית את השום 1-2 דקות.
  • מוסיפים את התרד עם המים שנשארו עליו ומטגנים 2-3 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים מיץ לימון ומכבים את האש.
  • בהגשה: מגישים את הפולנטה עם התרד ומסביב מזלפים שמן זית ומפזרים קרוטונים וגרעיני רימון.


  • דרג:
    הדוא"ל נשלח בהצלחה
    • פרגנו לשף!
      לחצו על הלב והראו לשף הלבן
      את המתכון שאהבתם
    • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
      לחצו על השיתוף
    • אוהבים? שומרים!
      לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
      האישי שלכם
    |

    הדוא"ל נשלח בהצלחה

    מתכונים שצפית בהם לאחרונה

      אין מתכונים נוספים שנצפו

      דף הבית
      • מפת אתר
      • צור קשר
      • המתכונים שלי
      • העלאת מתכון
      • הצהרת נגישות
      • בלוג השף
      • תנאי שימוש
      מתכונים נוספים
      • מוס רוזמרי חלבה
      • סופלה שוקולד
      • עלי סיגרים במילוי גבינה
      • מאפה גבינות וחצילים
      • פאי דובדבנים אישי
      סוגי מתכונים
      • פסטה
      • מרקים
      • עוגות
      • עוגות בחושות
      • עוגיות קוואקר
      ערוצי השף הלבן
      המוצרים שלנו
      הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
      ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
      בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
      נרשמת בהצלחה
      השף הלבן techmarketing