פוט-או-פה

מתכון בשרי משובח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פוט-או-פה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג נתח בשר בקר מספר 4 או 5
  • 10 יחידות שוקי עוף
  • 6 יחידות עצמות מח
  • 5 יחידות גזר קלוף
  • 2 בצלים גדולים
  • 5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחצויים
  • 2 יחידות קולורבי קלוף וחתוך ל-8
  • 2 יחידות שורש פטרוזיליה
  • 3 ליטר מים
  • 3-4 כפות אבקת מרק טעם עוף

אופן הכנה:

הכנה
1. מניחים בסיר את נתח הבשר והעצמות יוצקים את המים ומביאים לרתיחה בעזרת מצקת מסירים את הלכלוך ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי .
2. מוסיפים את שוקי העוף ומבשלים 30 דקות נוספות מוסיפים את הירקות חוץ מתפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות נוספות מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים כ 20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. 
3. מתבלים באבקת מרק ומעט מלח לפי הצורך .
4. להגשה: פורסים את הבשר למספר המנות ומגישים בצלחת מרק סבתא עם חתיכה מהבשר שוק עוף וירקות.


 
דרג: