פוטטוס תפוחי אדמה מתובלים ואפויים

תפוחי אדמה פריכים, מתובלים ואפויים. התוספת המושלמת לילדים!

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עורך השף הלבן

דרג:
פוטטוס תפוחי אדמה מתובלים ואפויים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: כ-5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה עם הקליפה, שטופים היטב ומיובשים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית אבקת מרק בצל (או מרק עוף)
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כף מיונז
  • קורט אבקת שום
  • 2 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
  • מעט מים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עבים.
2. מערבבים בקערה קטנה את כל החומרי התערובת פרט לתפוחי האדמה.
3. מדללים את תערובת התבלינים במעט מים (בין כף לשתיים) למרקם משחה.
4. מצפים כל פלח תפ"א במשחה ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.
5. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ -50 דקות, עד שהפוטטוס מזהיבים יפה ונותרים רכים אך קריספיים.
דרג: