פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה

בכמה דקות של עבודה הופכים כיכר לחם ישנה למאפה עשיר ומגרה. שימו לב: תערובת הפודינג זקוקה להשריה במקרר לפני האפייה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פודינג לחם, תרד וגבינה צהובה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6-8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה מסדרת השף הלבן
  • ‏2 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • ‏4 כוסות לחם ישן (רצוי חלה) חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
  • ‏1 כוס תרד סנפרוסט מופשר וסחוט היטב
  • ‏2 שיני שום כתושות
  • ‏1 כוס פתיתי גבינת עמק
  • 2 כפות חמאת תנובה לשימון התבנית

אופן הכנה:

הכנה:
 1. טורפים שמנת עם ביצים בקערה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים עם יתר הרכיבים. 
2. משמנים תבנית פיירקס קטנה ועמוקה ומעבירים אליה את התערובת. משרים לשעה עד לילה במקרר. 
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. אופים את הפודינג כ-30 דקות. מגישים חם. 
דרג: