פבלובה

עוגת פבלובה קלאסית במתכון למנות אישיות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לילי לילינקה

דרג:
פבלובה
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 חלבונים
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • 1 כף קורנפלור
  • 2 כפיות חומץ
  • 50 גרם שוקולד לבן מומס
  • למלית:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס סוכר
  • להגשה:
  • פירות יער חתוכים

אופן הכנה:

1. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
2. מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
3. מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד לבן מומס בכל פעם.
4. מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
5. אופים בחום נמוך מאוד של 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
6. מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
7. מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומפזרים מעל פירות יער חתוכים.
דרג: