פבלובה ברוטב פירות יער ומרנג

הקינוח הקלאסי, פבלובה ברוטב ומרנג, שמשאירה טעם של עוד. לדייט מושלם או לאירוח של אנשים שאוהבים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פבלובה ברוטב פירות יער ומרנג
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 2מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חומרים למרנג:
  • 2 חלבונים
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס סוכר (90 גרם)
  • כף קורנפלור
  • 1/4 כפית חומץ לבן
  • 4 טיפות תמצית וניל
  • חומרים לרוטב:
  • 4 כפות יין אדום
  • כוס מחית פירות יער (225 גרם)
  • 1/2 כוסות פירות יער קפואים (50 גרם)
  • קורט קינמון
  • קורט ציפורן
  • 2.5 כוסות שמנת מתוקה 42% (500 מ"ל)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
הכנת נשיקות המרנג:
1. מקציפים את החלבון והסוכר עד לקבלת מסה סמיכה מאד.
2. מוסיפים את המלח, החומץ, תמצית הוניל והקורנפלור בערבוב איטי.
3. מזלפים על גבי נייר אפיה "גביע" בקוטר 8 ס"מ וגובה 4 ס"מ
4. אופים בחום של 100 מעלות במשך כשעתיים – עד לייבוש מלא.

הכנת הרוטב:
מרתיחים את היין עם הקינמון והציפורן מוסיפים את המחית ומחממים, מורידים מהאש ומוסיפים את הפרי הקפוא.

הכנת הקצפת:
מקציפים את השמנת ומניחים במקרר.

הרכבה:
1. מזלפים את הקצפת לתוך גביע המרנג.
2. יוצקים את תערובת הפירות מעל הקצפת בעדינות רבה.

דרג: