פאי תפוחים - הכי קל להכנה

פאי טעים ומהיר להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פאי תפוחים - הכי קל להכנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת חמאת תנובה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף קינמון
  • 1 קופסת שימורים של רסק תפוחי עץ ללא סוכר

אופן הכנה:

הכנה
1. להכנת הבצק הפריך: מערבבים את הסוכר והחמאה במערבל חשמלי.
2. מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לערבב במשך כחמש דקות.
3. "מרפדים" תבנית של פאי בכ-2/3 מהבצק, שופכים מעל הבצק את רסק תפוחי העץ ומפזרים את הקינמון.
את יתרת הבצק ניתן לפזר מעל רסק תפוחי העץ בעזרת מגרדת.
4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 30-40 דקות עד שהעוגה משחימה מעט.
מומלץ להשאיר את העודה במקרר למשך לילה (כך אצלינו אוהבים אותה יותר...)
דרג: