פאי רועים

גרסה מקסימה וטעימה של פאי הרועים האנגלי, עשוי בשר טחון ופירה תפוחי אדמה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פאי רועים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 4-5 תפוחי אדמה בינוניים
  • בצל
  • 4 שיני שום
  • חופן פטרוזיליה

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עם מלח עד שיהיו רכים מתבלים ומלח,פלפל ומרגרינה בטעם חמאה ומועכים לפירה חלק.
2. קוצצים בצל ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את השום ומטגנים יחד מוסיפים את הבשר.
3. מתבלים במלח פלפל מעט כמון וכורכום, מבשלים עד שהבשר מוכן ומוסיפים חופן פטרוזיליה מטגנים עוד כדקה. מוציאים את תערובת הבשר לתבנית (רצוי עגולה) עליה מורחים את הפירה המוכן ומשטחים שתיווצר פשטידה חלקה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות לעשרים דקות עד חצי שעה או עד שהפירה למעלה מזהיב ומקבל צבע יפה.
דרג: