פאי קרם יולו שוקולד מהיר הכנה

את פאי השוקולד הזה אסור לפספס! שילוב של שכבת בצק פריך ועליה קרם שוקולדי נפלא

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מלינה סואט \

צילום: מלינה סואט \

עיצוב: מלינה סואט

דרג:
פאי קרם יולו שוקולד מהיר הכנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לתחתיות הפאי:
  • 150 גרם קמח
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 90 גרם חמאת "תנובה"
  • ביצה אחת
  • מצרכים לקרם השוקולד:
  • YOLO מעדן שוקולד חלב
  • 25 גרם חמאת "תנובה"
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • מיכל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"

אופן הכנה:

אופן הכנה: 1. הכנת בצק הפאי:
במיקסר עם וו גיטרה מכניסים את כל המרכיבים ומערבלים במהירות בינונית 2-3 דקות עד שכל הבצק מתאחד ולא נשאר פירורים בקערת המיקסר.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה מנוחה.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מרדדים את הבצק על נייר אפיה, מסדרים את הבצק על התבנית.
4. מניחים על בצק נייר אפיה ומעל ״משקולות״ (גרעיני חומוס, שועית ) מכניסים לתנור ל״אפיה עיוורת ״ ל-15 דקות, מוצאים מהתנור את ה״משקולות״ ונייר האפיה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות עד שמזהיב.
חשוב - לפני הרכבת הפאי מחכים שהפאי המוכן יתקרר לחלוטין . 
5. להכנת הקרם: 
מקציפים שמנת במיקסר לקצף יציב, ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד בפולסים קצרים, מקפלים את השוקולד המומס את מעדן yolo לקצפת עד לקבלת קרם אחיד.
6. מרכיבים את פאי: 
מוזגים את הקרם על הפאי ומעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות.  
דרג: